با توضیح روش لولهکشی آبیاری قطرهای در خدمت شما هستیم. در این روش مثل روش آبیاری بارانی ، بایستی آب را از منبع خود که هر چیزی میتواند باشد جدا کنیم. استخر، چاه و رودخانه از جمله این منابع هستند. باید آب را مستقیما از آنها لولهکشی کنیم و در آخر آن را به نهال، درخت یا سایر گیاهان برسانیم.
ممکن است برایتان سوال شود که سایز لولهها که به چه صورت است و از کجا باید کشیده شوند؟ در پاسخ باید بگوییم که این موضوع به بحث طراحی لولهکشی مربوط میشود. ابتدا باید یک طراحی انجام بگیرد و بعد مشخص شود که لوله اصلی و لوله نیمه اصلی به چه صورت باید جای گذاری شوند. این فرضیه در مورد چگونگی جای گذاری لولههای فرعی در زمین نیز صدق میکند.
طراحی لولهکشی آبیاری قطره ای
سایز لولهها، ضخامتشان و مشخصاتشان همگی در مرحله طراحی مشخص خواهد شد. زمانی که لولهکشی کامل شد، خروج آب معمولا در کنار درختان یا هر گیاه دیگری از جمله گیاههای زینتی، صورت میگیرد. لازم به ذکر است که تعداد این محصولات و آرایش این قطره چکانها در کنار درخت یا هر گونهی دیگری از گیاهان میتواند متفاوت باشد. درواقع نوع چیدمان و تعداد قطره چکانها به تعداد گیاهان یک مجموعه بستگی دارد.
در این روش آبیاری ، آب به صورت مستقیم و متناوب از طریق لولههای کوچک و قطرهای بر روی گیاهان پاشیده میشود. برخلاف روشهای سنتی آبیاری که آب را به صورت عمومی روی زمین میریختند، در آبیاری قطرهای ، آب به صورت مستقیم و در نزدیکی ریشههای گیاهان تخلیه میشود.
مزایای روش لوله کشی آبیاری قطره
از دیگر مزایای روش لوله کشی آبیاری قطره میتوان به صرفه جویی در مصرف آب، کنترل دقیق در آبیاری، کاهش رشد علفهای هرز و حفظ حیات خاک اشاره کرد. به طور کلی، روش لوله کشی آبیاری قطرهای یک راه حل موثر است که باعث کاهش مصرف آب برای آبیاری گیاهان میشود. همچنین این راهکار میتواند به کنترل دقیق آبیاری و حفظ حیات خاک کمک کند.